Maarten Tromplaan 2, 7391KH, Twello
0571 - 27 90 90

Leuke ‘fundag’ voor jonge mantelzorgers!

De Knooppunten Mantelzorg in zes gemeenten organiseren op zaterdag 11 februari een leuke en ontspannen ‘Fundag’ voor jonge mantelzorgers. Het gaat hierbij om jongeren tussen 13 en 17 jaar die opgroeien met een zieke ouder of broer/zus. Met de Fundag willen we de jonge mantelzorger in het zonnetje zetten en een fijne ontspannen middag/avond bezorgen.

De Fundag vindt plaats op zaterdag 11 februari van 16.30 tot 19.30 uur bij het kulturhus aan het Jachtluchtplein 11 in Twello. Er is een leuk programma samengesteld met twee gevarieerde workshops. Zo kunnen de jonge mantelzorgers eigen sushi maken en is er een workshop nagels lakken en uiterlijke verzorging. Voor vragen én aanmelding kunt u contact opnemen met Annet Reimert (consulent Mantelzorg gemeente Voorst). Dit kan via mailadres  a.reimert@mensenwelzijn.nl of telefoonnummer 0571 – 287752. Meer info leest u ook op de campagnewebsite www.samengoedvoorelkaar.nl.

Regionaal initiatief
De regionale Fundagen zijn een initiatief van de Knooppunten Mantelzorg in de gemeenten Epe, Heerde, Hattem, Voorst, Apeldoorn en Brummen. Zij nodigen alle jonge mantelzorgers uit zich voor deze ontspannen Fundag aan te melden. Dit kan tot 2 februari!