Maarten Tromplaan 2, 7391KH, Twello
0571 - 27 90 90

De Kruidentuin breidt activiteiten uit!

In de Kruidentuin werken de Passerel en Mens en Welzijn Voorst.

Tot de doelgroepen behoren mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt al dan niet met een beperking zowel jongeren als ouderen.  De groepen worden gemixt binnen de diverse activiteiten in de Kruidentuin. Iedereen is welkom! U vindt de Kruidentuin op het adres Lenteklokje 3 in Twello. We zijn open van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 16.00 uur.

Vanaf heden wordt het activiteitenaanbod uitgebreid met:
–  Cadeauartikelen/herinneringsproducten
–  Kledingreparatie
–  Was en strijkservice

Cadeauartikelen/herinneringsproducten
De deelnemers binnen de Kruidentuin maken nu ook zelf van nieuwe en gebruikte materialen diverse cadeauartikelen. Deze artikelen worden verkocht in de eigen winkel en binnenkort ook via onze webshop.

Aan oude kleding en ander textiel zitten voor veel mensen dierbare herinneringen. Uit die stoffen kunnen wij andere producten op maat maken. Daarbij kan gedacht worden aan een kussen van een kledingstuk van een overleden dierbare of een herinneringskleed van de eerste babykleertjes/speeltjes. Ook is er de mogelijkheid een mooi kraamkleed te laten maken.

Eigen ideeën zijn in overleg ter realiseren. Er is veel mogelijk. Voorbeelden zijn te vinden op onze website.

Kledingreparatie
Vaak gooien mensen hun kleren te snel weg, omdat ze bijvoorbeeld zijn afgevallen. Bij ons kunt u dit eenvoudig laten vermaken, zodat u er langer plezier van kunt hebben. Met het oog op duurzaamheid is dit natuurlijk de meest verstandige oplossing. We kunnen heel veel in het repareren en vermaken van alle soorten kleding. Of het nu gaat om een losse knoop, een kapotte rits of het vermaken van kleding, u kunt altijd bij ons terecht! Het meest voorkomende is toch een kapotte rits, of een broek die te lang is. Zo nodig kunnen we de hele garderobe een paar maten kleiner maken. Ook voor het maken van gordijnen, hoezen voor stoelen en kussens is men hier aan het goede adres.

Was en strijkservice
Er zijn steeds meer mensen die om uiteenlopende redenen niet in staat zijn, of geen tijd hebben, om zelf hun was te doen of hun strijkgoed te verzorgen. Bent u druk en zoekt u naar mogelijkheden om meer tijd vrij te maken?  Elke week weer die grote berg was….., de sportkleding en steeds meer wasgoed van uw ouders? Is uw wasmachine stuk of heeft u gewoon een hekel aan wassen en strijken?

De medewerkers van de was- en strijkservice kunnen deze taken overnemen eventueel in combinatie met een haal- en brengservice. Of u nu zelfstandig wonende oudere bent of mantelzorger of een drukke baan hebt; wij zorgen dat het draait. Snel, voordelig en gemakkelijk.

Op deze manier houdt u vrije tijd over voor andere bezigheden.
Was en strijkservice biedt ook mogelijkheden voor (midden-/klein) bedrijven die strijkgoed hebben, bijvoorbeeld bedrijfskleding, tafellakens of handdoeken en theedoeken.

Wij hopen u snel als nieuwe klant te mogen begroeten.

Wij zijn open:

Maandag 09:00 – 11:00 uur
Woensdag 14.00 – 16.00 uur
Vrijdag 09:00 – 11:00 uur

U kunt overigens ook contact opnemen per emailbericht naar info@mensenwelzijn.nl

Of telefonisch via nummer 0571 27 90 90 of mobiel 06-12928578.