Maarten Tromplaan 2, 7391KH, Twello
0571 - 27 90 90

Informatieavond ‘Vergeetachtigheid of dementie?’ in Voorst

Maandagavond 25 november 2019 organiseert Wegwijs Dementie Voorst een informatieavond over het onderwerp: ‘Vergeetachtigheid of dementie?’.

Niet iedere vergeetachtigheid is dementie, soms hoort het gewoon bij het ouder worden, of is er iets anders aan de hand. Hoe herken je de eerste signalen van dementie en welke vormen zijn er? En wanneer moet je je zorgen maken bij vergeetachtigheid?

De presentatie wordt gegeven door Mariet Gielen, voorlichter van Alzheimer Nederland, afdeling Oost-Veluwe. Wegwijs Dementie Voorst is een samenwerking tussen Mens en Welzijn Voorst, thuiszorgorganisaties, Alzheimer Nederland afdeling Oost-Veluwe en de gemeente Voorst.

Op deze avond zijn eveneens professionals aanwezig die in de praktijk werken met mensen met (beginnende) dementie. Er is ruime gelegenheid om in gesprek te gaan en uw vragen te stellen.

De informatieavond vindt plaats in het Dorpshuis in Voorst, Schoolstraat 14. Inloop vanaf 19.15 uur, het programma start om 19.30 uur. De toegang is gratis. U bent van harte welkom!