Maarten Tromplaan 2, 7391KH, Twello
0571 - 27 90 90

Houd jij je als vrijwilliger bezig met publiciteit voor een organisatie, vereniging of stichting en heeft social media veel geheimen voor je?

Houd jij je als vrijwilliger bezig met publiciteit voor een organisatie, vereniging of stichting en heeft social media veel geheimen voor je? Heb je geen idee waar je moet beginnen? Heb je een Instagram pagina aangemaakt maar geen idee wat je moet met die hashtags?

Denk je dat je iets moet met Facebook, omdat iedereen dat doet, maar weet je niet wat je moet plaatsen?  

Moniek Vrielink van Thumbs Up, een reclamebureau uit Twello, geeft je tijdens een interactieve presentatie inzicht in de mogelijkheden van social media. Waarom je eigenlijk wel zichtbaar moet zijn op social media en welke kanalen voor jou dan het meest geschikt zijn. Stel al je vragen over social media en ga naar huis met veel nieuwe plannen en ideeën! 

Lijkt het je leuk om woensdag, 25 september te horen wat Moniek te vertellen heeft? Geef je op vóór 20 september. Deelname aan deze avond is gratis. We beginnen om 19.30 uur in Klein Twello aan de Maarten Tromplaan 2 in Twello.

Aanmelden kan door te mailen naar vrijwilligerscentrale@mensenwelzijn.nl . Laat ons je naam, organisatie, functie, telefoonnummer en aantal personen weten en de Vrijwilligers Centrale Voorst verzorgt de rest.