Jachtlustplein 11, 7391BW, Twello
0571 - 27 90 90

Een cursus in Voorst om mentaal weerbaarder te worden

Bent u ook weleens de grip op uzelf kwijt? Verliest u zich in emoties terwijl u dit eigenlijk niet wilt? Of u wordt kwaad vanwege iets kleins. Merkt u dat het slapen minder gaat? Soms lijkt het alsof emoties u overspoelen.

Gelukkig is er veel wat u kunt doen om een betere balans in uw leven te krijgen. Als u hier behoefte aan heeft of nieuwsgierig bent hoe u de regie in eigen hand kunt houden is deze cursus die, in samenwerking met de Vrijwilligerscentrale Voorst, wordt gegeven door de preventie afdeling van Impluz, misschien een goede stap voor u.

In de cursus Mentaal Fit leert u wat u zelf kunt doen om dit soort situaties beter te verdragen en om er anders mee om te gaan waardoor u zich prettiger voelt. Door oefeningen en handvatten leert u om uw balans te (her)vinden.

Wat kunt u doen?
Om grip op uw leven te krijgen is het belangrijk om u te richten op de problemen waar u wel invloed op hebt. Door anders om te gaan met de problemen waar u tegenaan loopt kunt u zich weer sterker gaan voelen, krijgt u meer zelfvertrouwen en kan u zich energieker gaan voelen.

In deze cursus krijgt u handvatten om (beter) om te gaan met stress en spanning, met slaapproblemen, met negatieve gedachten en leert u hoe u een (betere) balans tussen draaglast en draagkracht kunt verkrijgen. Impluz (onderdeel van de Dimence groep) ondersteunt om de psychische veerkracht te vergroten.

Informatie en aanmelding
Deze cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten en start op 30 mei. De andere data zijn 6, 13 en 20 juni. Voor de deelnemers zijn er geen kosten aan verbonden. Er is geen verwijzing nodig

Locatie: Irene gebouw, Dorpstraat 10 in Twello

Tijdstip: 09:30 – 11:30 uur.

Voor meer inhoudelijke informatie kunt u bellen of mailen naar:

Marij Doornebosch, cursusleider Impluz 06-32453629 m.doornebosch@impluz.nl

 

Voor aanmelden kunt u mailen naar: vrijwilligerscentrale@mensenwelzijn.nl