Maarten Tromplaan 2, 7391KH, Twello
0571 - 27 90 90

Anja Denekamp wint tekenwedstrijd

Afgelopen maandag mocht Anja Denekamp uit Twello bloemen in ontvangst nemen. Zij was namelijk uitgeroepen tot winnaar van onze tekenwedstrijd met het thema ‘Beter een goede buur, dan een verre vriend’. Naast een bos bloemen wint Anja ook een tekenworkshop en krijgt ze een vervolgopdracht van ons.

 

Een vijfkoppige jury had nog een behoorlijke kluif aan het rangschikken van de tekeningen. Alle inzendingen waren van een hoog niveau en tevens divers qua stijl en techniek, aldus een enthousiaste Kim Arntzen, onze cultuurcoach. De tekening van Anja kreeg uiteindelijk de meeste punten. In het juryrapport zijn louter lovende reacties te lezen zoals: “Indrukwekkende sterk verhalende tekeningen. Kippenvel als we er naar kijken, door de gedetailleerde tekenvaardigheden.” “Het thema is tot in detail inhoudelijk uitgewerkt.” En tot slot: “De getekende deuren staan open. Wij voelen ons welkom in je tekening, om rond te dwalen door jouw getekende buurt, waar je ziet dat ieder het goed heeft.”

 

De tweede prijs ging naar Yvette Klomp en Lianne Veldhuis eindigde op de derde plaats. We begrijpen dat uw interesse is gewekt en u al deze tekeningen van dichtbij wilt aanschouwen. Gelukkig kan dat, want alle ingezonden tekeningen zullen geëxposeerd worden. Binnenkort meer hierover in de krant, website en Facebook.