Maarten Tromplaan 2, 7391KH, Twello
0571 - 27 90 90

After Summer School; gratis workshops voor vrijwilligers

In de week van 23 tot en met 27 september biedt de Leefbaarheidsalliantie ruim 25 workshops aan tijdens de After Summer School in Arnhem! Alle workshops vinden plaats in ‘Geniet in de Weerd’, Weerdjesstraat 168 in Arnhem.

Hieronder vind je de beschrijvingen van de workshops. Download ook het handige blokkenschema om in één oogopslag te zien wat er te doen is. Schrijf je vervolgens via het formulier in voor de workshop(s)* die jouw interesse wekken.

* Spelregels: je kan je inschrijven voor zoveel workshops als in je agenda passen, en houd daarbij rekening met:

  • Voor inwoners en inwonersinitiatieven is deelname kosteloos. Wel hanteren we een annuleringstarief van €15,- per workshop, wanneer niet minimaal 48 uur van tevoren wordt afgemeld.
  • De ochtendworkshops vinden plaats tussen 9:00 en 12:00, de middagworkshops tussen 13:00 en 16:00 en de avondworkshops tussen 19:00 en 22:00.
  • We gaan uit van een minimum aantal deelnemers per workshop, indien een workshop niet door kan gaan brengen wij je daar uiterlijk 7 dagen van tevoren van op de hoogte.
  • Er is ook een maximaal aantal deelnemers per workshop en worden in dat geval gesloten voor inschrijving. Indien jouw gewenste workshop vol is, stuur ons dan een mailtje!
  • Op donderdagavond kan je speeddaten met verschillende fondsen, subsidieverstrekkers en organisaties. Houd er rekening mee dat je gelijktijdig geen workshop kan volgen.

Heb je een algemene vraag over de After Summer School? Mail dan naar aftersummerschool@spectrumelan.nl. Inschrijven voor de workshops kan via de knop ‘aanmelden’.

 

Meer informatie: https://www.spectrumelan.nl/onze-diensten/trainingen-en-workshops/aftersummerschool