Bloemen na partnerverlies: gratis aan te vragen!

Kent u iemand die na het overlijden van de partner een steuntje in de rug kan gebruiken? U kunt nu een bos bloemen aanvragen om de ander te laten weten dat u aan hem of haar denkt!
“De bloemen zijn bedoeld voor mensen die hun partner hebben verloren en waarbij de eerste hectische periode voorbij is”, vertelt Judith Zietsma van Mens en Welzijn Voorst. “Een steuntje in de rug wordt dan heel erg gewaardeerd. De eerder ontvangen bloemen zijn uitgebloeid, er is minder aanloop en mogelijk is het nu ineens zo stil in huis. Voor iedereen verloopt het anders, maar denk globaal aan tussen de 2 en 12 maanden na het overlijden van de partner.”
De aanvrager kan via een online formulier de bloemen aanvragen voor een inwoner van de gemeente Voorst. Daarna krijgt de aanvrager bericht waar en wanneer de bos opgehaald kan worden. Wilt u iemand bloemen brengen? Vraag een bos aan via: www.mensenwelzijn.nl/bloemen Heeft u vragen? Of geen internet? Neem dan contact op met Judith Zietsma: 06 – 1977 2295 of j.zietsma@mensenwelzijn.nl.