Aanmeldformulier Deskundigheidsbevordering

 1. Home
 2. /
 3. Aanvraagformulieren
 4. /
 5. Deskundigheidsbevordering

Deelname is mogelijk indien voldaan is aan de voorwaarden vastgesteld door Mens en Welzijn Voorst met bijbehorende richtlijnen.

Aandachtspunten bij inschrijving deskundigheidsbevordering vrijwilligers

 1. De inschrijver is een rechtspersoon die statutair gevestigd is in de gemeente Voorst, voert haar activiteiten uit in de gemeente Voorst en is voor het uitoefenen van haar activiteiten afhankelijk van vrijwilligers OF
 2. is een persoon uit de gemeente Voorst die uit vrije beweging en onbetaald aantoonbaar voor kortere of langere tijd niet verplichte maar ook geen vrijblijvende en terugkerende werkzaamheden verricht ten behoeve van anderen en/of in het kader van het maatschappelijke belang.
 3. Als Mens en Welzijn Voorst het nodig acht dan overlegt de inschrijver op verzoek van Mens en Welzijn Voorst bewijsstukken en staat de inschrijver open voor een kennismakings- en/of aanmeldingsgesprek.
 4. De inschrijver staat open voor een gesprek met de Vrijwilligerscentrale Voorst na afronding van deelname waarin aandacht is voor de opbrengst van de training / cursus / workshop en eventuele andere ondersteuningsvragen op dit terrein.
 5. Aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst. Als datum van binnenkomst wordt beschouwd de datum van binnenkomst via het e-mailadres van de vrijwilligerscentrale voorst van een volledig ingevuld ‘Aanmeldingsformulier Deskundigheidsbevordering Vrijwilligers’.

  Bedankt! uw aanvraag is verstuurd
  Helaas, uw aanvraag is niet verstuurd. Controleer of u alle velden gevuld heeft en probeer het nog een keer.